Block title
Block content

KraamcadeauEen origineel kraamcadeau: de babynaam in houten letters. Erg leuk om te geven, nog leuker om te krijgen.

Ga je binnenkort op kraamvisite? Dan kom je niet met lege handen. Een leuk rompertje, een lieve knuffel, of een schattige babypyama. Stuk voor stuk leuke cadeaus. Maar met een gepersonaliseerd kadootje kom je helemaal goed voor de dag. De naam van de baby in MDF letters. Een houten naam in een mooi lettertype. Of zelfs in het lettertype van het geboortekaartje.

Bestel je letters

Kraamcadeau houten letters

Deurletters

Wat je met die houten letters kan doen? Eén van de meest gebruikte toepassingen, is om de houten naam op de kamerdeur te bevestigen. Met dubbelzijdige tape kan je de letters heel makkelijk op een deur bevestigen. Zo zitten ze stevig vast, maar kan je ze later toch nog terug los maken, zonder de deur te beschadigen.

Letter beschilderen

De MDF letters worden ongelakt geleverd. Letters in MDF kleur zijn heel mooi. Zeker op een witte achtergrond. Maar MDF is erg makkelijk om te verven. Het oppervlak is erg egaal. Super makkelijk om de letters een leuk kleurtje te geven.

Kapstok met naam

Een naam in hout met kapstok. Een kapstok in een leuk lettertype met 3 houten haakjes.

Hoeveel uitgeven aan een kraamcadeau

Hoeveel mag zo'n kraamcadeau kosten? Staat er wel een prijs op wat genoeg is? Het belangrijkste is uiteraard het gebaar dat telt. Of je nu een cadeautje van 15 euro of 50 euro geeft. Leuk is wel als je een gepersonaliseerd kado kan geven. Dit toont dat het echt speciaal voor hen is. Niet iets standaard, snel besteld bij Bol.com. Wat de gemiddelde prijs van een kraamcadeau is, weet ik niet. Voor een broer of zus zal dat waarschijnlijk wel iets hoger liggen dan voor een verre kennis.

Bestel je letters