Moordspel

Moordspel - wapen, mesAlle deelnemers aan het moordspel krijgen een rolbeschrijving uitgereikt, waarin informatie staat over zowel het eigen personage als over de andere personages. Aan de hand van deze informatie, aangevuld met informatie die achterhaald wordt uit de vele sociale gesprekken die gevoerd zullen worden, kunnen een aantal matrixjes ingevuld worden. Wanneer dit zorgvuldig en volledig gebeurt, zal het onvermijdelijk zijn dat de moordenaar (ook deelnemer aan het spel) uiteindelijk wordt ontmaskerd.

Samenwerken

Het moordspel is een zeer sociaal spel, waarbij alle deelnemers intensief met elkaar moeten communiceren en samenwerken. Het wordt vaak gekenmerkt als verrassend, leuk, lastig en ideaal voor een groep mensen die elkaar minder goed of helemaal niet kent.

Op locatie

Het moordspel kan altijd en overal gespeeld worden. Thuis, in een restaurant, tijdens een feestavond of een diner. De spelleider zorgt voor een duidelijke uitleg, clip-boards en naamkaartjes voor alle deelnemers. Uiteraard is er een leuke beloning voor degene die de moordenaar weet te ontmaskeren.